Lektioner
/ Kurser

Det finns olika lektioner att välja bland, privat lektion, ett lektions paket, Puttanalys med SAM PuttLab och Blast Motion verktyg. För dig som vill förstå hur du rör dig i din rörelse så har jag 3D MySwing med 17 sensorer som ger en fullständig bild och tydlighet i vad som behöver jobbas på. Trackman tillsammans, V1 videoanalys eller 3D Myswing, Swingcatalyst kraftplatta ja allt ingår i alla lektioner. Det är upp till dig att välja vilken lektion som du är mest intresserad av men är du osäker är du välkommen att ta kontakt med mig så skall jag hjälpa dig på vägen.

Vet du redan idag vilken lektion du vill ha kan du boka en tid direkt här nedan. Alla dessa maskiner ingår naturligtvis i lektionspriset och en V1 Video lektion följer alltid med. Dessa video lektioner har du alltid tillgång till 24/7/365 så att du kan gå tillbaka och se videon igen för att komma ihåg vad som sades under lektionen. Du följer även din utveckling från gång till gång hur din rörelse förändras.

Jag tror på sekvenserade lektioner dvs att ta lektioner med max 7-10 dagars mellanrum samt att ha 2-3 egna träningar mellan varje lektionstillfälle. Ta en serie av lektioner tex 5 eller 10 st och ta dessa i det här intervallet. Gör sedan en paus där du tränar på egen hand samt filmar. Detta för att få maximalt utav dina lektioner, och du tränar givetvis på bra under samma period.

Betalning för lektioner och paket sker i förskott till
BG 5729-9851 eller Swish: 123 209 1700
Det går också bra att betala kontant på plats innan lektionens början.

Henrik Lundqvist Golf Coaching

070 - 528 40 48 • Sweden • henrik@hlgc.se

Alla rättigheter reserverade HLGC ©
Producerad av
Precis Reklam Skapad i Yodo

Henrik Lundqvist Golf Coaching • 070 - 528 40 48 • Sweden • henrik@hlgc.se

Alla rättigheter reserverade HLGC © • Producerad av Precis Reklam Skapad i Yodo